Cep telefonuna kontör yükleme devri bitiyor !

1 Nisan tarihinden itibaren cep telefonlarına kontör yükleme devri bitiyor.

Cep telefonu kullanıcılarını canından bezdiren kontör hesaplamaları artık tarih oluyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun kararı uyarınca artık karmaşık kontör hesapları yapmaktan kurtuluyoruz.

1 Nisan tarihinden itibaren cep telefonlarımıza artık kontör yerine ya dakika ya da para yükleyeceğiz. Bütün operatörler için geçerli olan bu karar uyarınca artık kaç kontöre kaç dakika konuşabileceğimizi hesaplamak zorunda kalmayacağız.

Yeni sistemde de bu kriterler geçerli olacak olmasına rağmen, hesabı kontör cinsinden değil doğrudan dakika ya da para üzerinden yapacağımız için konuşulan dakikayı kontöre çevirmek onu da seçilen tarifeye göre değişiklik gösteren kontör birim fiyatıyla çarpmak gibi karmaşık hesaplara gerek kalmayacak.Böylece kiminle ne kadar konuştuğumuzun hesabımızı çok daha kolay tutabileceğiz.Bazıları için şahane bazıları içinde felaket olabilir bu durum.Mesela internet aleminde 'kontör yükle' gibi kelmelerde 1.sıraya oturmak için uğraşanlar artık soğuk bir su içsinler.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Maltepe Nakliyat evden eve nakliyat*Şehirlerarası nakliye şehirlerarası evden eve nakliyat *Ev Taşımacılığı ev taşıma*Piyano Taşımacılığı piyano taşıma *Ofis Taşımacılığı ofis taşıma *Nakliyat Fiyatları Evden Eve Nakliyat Fiyatları*Depolama eşya depolama*Şehirici Nakliyat şehiriçi evden eve nakliyat *Asansörlü Evden Eve Nakliyat Fiyatları Asansörlü Evden Eve Nakliyat