Hatay'dan yakıtsız uçak projesi destek bekliyor !

Hataylı Makine Mühendisi Fevzi Yerkut, 40 yıl üzerinde çalıştığı ve 220 deney sonucu hazırladığı feydamit projesinin devlet tarafından desteklenmesini bekliyor.
Hatay Köy Hizmetleri eski müdürlerinden Makine Mühendisi Fevzi Yerkut 1975 yılından bu yana bu proje üzerinde çalıştığını ve projesinin tüm eksiklerini tamamladığını belirterek, projesinin desteklenmesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Dairesi Başkanlığına gönderdiğini söyledi.

Fevzi Yertut, projesini yaptığı uçağın yakıtsız, sadece Balem Motoru ile çalıştığını ve her alanda rahatlıkla inip kalktığını söyledi. Projenin radikal kreasyonların tek tek birleşmesiyle oluştuğunu anlatan Yerkut, "Fenomen bir çalışmanın yansımasıdır. Faydamit teknolojisi ülkeyi zengin eder. Feydamit uçağı sayesinde balem motoru elektron enerjisi ile çalışır. Petrole ve doğal gaza ihtiyaç duymaz" dedi.

kaynak: CHA

diğer haber başlıklarına göz at:


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Maltepe Nakliyat evden eve nakliyat*Şehirlerarası nakliye şehirlerarası evden eve nakliyat *Ev Taşımacılığı ev taşıma*Piyano Taşımacılığı piyano taşıma *Ofis Taşımacılığı ofis taşıma *Nakliyat Fiyatları Evden Eve Nakliyat Fiyatları*Depolama eşya depolama*Şehirici Nakliyat şehiriçi evden eve nakliyat *Asansörlü Evden Eve Nakliyat Fiyatları Asansörlü Evden Eve Nakliyat